Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » ЗСУ покращили тактичне становище в районі Роботино – Генштаб

ЗСУ покращили тактичне становище в районі Роботино – Генштаб

ЗСУ покращили тактичне становище в районі Роботино – Генштаб

ВСУ. Фото: Генштаб ВСУ

Українські бійці покращили тактичне становище в районі на захід від Роботино Запорізької області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 12 жовтня.

За інформацією Генштабу, минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки російських окупантів.

Підрозділи ракетних військ уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 9 артилерійських засобів, склад боєприпасів.

На Бахмутському напрямку українські захисники відбили атаки в районі Андріївки та мали успіх у районах на схід від Кліщівки та на схід від Андріївки.

Українські воїни відбили понад 10 атак у районах населених пунктів Сіньківка та Іванівка Харківської області.

Сили оборони відбили понад 15 атак ворога в районах Макіївки Луганської області та Торського та Серебрянського лісництва, 20 атак – у районі Авдіївки, на схід від Степового, на південний схід від Північного та південнішого від Первомайського, 10 атак – районах Мар’їнки, Перемоги та Новомихайлівки.

При цьому російські військові вели безуспішні наступальні дії в районах на південь від Золотої Ниви і на південний схід від Вугледара Донецької області.

На Запорізькому напрямку ЗСУ стримують ворога в районі населеного пункту Вербове Запорізької області.

Як писав inform.zp.ua, російська окупаційна армія в Запорізькій області бажає відтягнути Сили оборони від Роботино. Для цього вони проводять локальні наступальні операції.