Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі триває підготовка до опалювального сезону

У Запоріжжі триває підготовка до опалювального сезону

У Запоріжжі триває підготовка до опалювального сезону

Запорожье готовится к новому отопительному сезону

Житловий фонд Запорожжя планово готують до нового опалювального сезону. Комунальні служби та підприємства задіяні у підготовці міста до опалювального сезону.

Про це повідомили у прес-службі мерії.

Зокрема, про свою роботу розповіли у комунальному підприємстві «Запоріжремсервіс».

За інформацією представників підприємства, виробничий підрозділ управління житловими будинками №2 КП “Запоріжремсервіс” завершує планові ремонтні роботи на системах центрального опалення в житлових будинках.

Так, днями на вул. Тенісна, 17 замінили понад 60 метрів трубопроводу, приблизно на такому ж відрізку мережі зробили теплоізоляцію, встановили 25 нових вентилів.

Минулої зими мешканці скаржилися на недостатній рівень опалення. Фахівці зазначають, що оновлення трубопроводів та запірної арматури сприятиме належній температурі у приміщеннях у опалювальний період.

Як писав inform.zp.ua, опалювальний сезон зазвичай починається у Запоріжжі та області, коли помітно знижується температура повітря. Дата старту опалення ще не названа, але запорожцям слід потурбуватися про підготовку до холодів свого приміщення.