Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Освіта » Запорізьким педагогам призначили довічні стипендії: хто їх отримає

Запорізьким педагогам призначили довічні стипендії: хто їх отримає

Запорізьким педагогам призначили довічні стипендії: хто їх отримає

Иллюстративное фото

Кабінет Міністрів України призначив співробітникам запорізьких вищих навчальних закладів довічні стипендії за видатні заслуги у сфері вищої освіти.

Про це стало відомо з розпорядження на сайті Кабміну.

Стипендії отримають вже цього року педагоги:

  • Андрієнко Петро Дмитрович -1940 року народження, професор Національного університету “Запорізька політехніка”;
  • Гудзь Віктор Васильович – 1952 року народження, професор Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького;
  • Нєдєльська Світлана Миколаївна – 1951 року народження, професор Запорізького державного медико-фармацевтичного університету;
  • Панченко Анатолій Іванович – 1952 року народження, професор Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного.

Як писав раніше Inform.zp.ua, правила дистанційного навчання в Запоріжжі можуть змінити найближчим часом. Це пов’язано з частими повітряними тривогами в місті і перериванням навчального процесу.