Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Синоптики зробили прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень

Синоптики зробили прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень

Синоптики зробили прогноз погоди у Запоріжжі на тиждень

Иллюстративное фото/Ілюстративне фото

За даними sinoptik.ua, тепла та хмарна погода протримається у Запоріжжі протягом найближчого тижня. Синоптики прогнозують температуру повітря від +11 градусів уночі до +22 градусів вдень.

2 жовтня очікується хмарна погода вранці та вдень, а увечері небо проясниться. День пройде без опадів.

3 жовтня у Запоріжжі весь день триматиметься ясна погода. Опадів очікується.

4 жовтня буде ясно. Середа пройде без дощів.

5 жовтня у Запоріжжі до самого вечора буде триматися похмура погода, і лише під кінець дня небо очиститься від хмар. Зранку буде сильний дощ, але він закінчиться ближче до середини дня. Більше опадів не очікується.

6 жовтня від хмар, що з’явилися до світанку, в Запоріжжі вже до ранку не залишиться і сліду, і до самого вечора буде триматися ясна погода. Дощів не очікується.

7 жовтня погода не буде ясною. Хмари закриють небо з самого ранку і протримаються до пізнього вечора. Але дощу не чекайте.

8 жовтня майже весь день у Запоріжжі погода буде хмарно, лише увечері небо проясниться. Неділя пройде без опадів.