Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Експрезидента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва залишили під вартою ще на місяць

Експрезидента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва залишили під вартою ще на місяць

Експрезидента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва залишили під вартою ще на місяць

Вячеслав Богуслаев

Суд відхилив апеляцію адвоката колишнього президента заводу “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва. Він залишиться під вартою ще на місяць.

Про це пише “Суспільне”.

Богуслаєв пробуде в СІЗО до 22 жовтня, так як в силі залишається рішення першої інстанції.

Під час засідання захисники Богуслаєва аргументували, що більшість ризиків, які сторона обвинувачення вказала у попередньому клопотанні, відпала, адже досудове розслідування закінчили 22 вересня, повідомляють у ЗМІ.

Нагадаємо, В’ячеслава Богуслаєва було затримано СБУ та підозрюється у кількох кримінальних справах, у тому числі його підозрюють у колаборації та пособництві державі-агресору. Шевченківський районний суд Києва продовжив термін утримання колишнього президента “Мотор Січі” В’ячеслава Богуслаєва під арештом до 27 травня, задовольнивши клопотання офісу генерального прокурора. Поки Богуслаєв сидів у СІЗО депутати Запорізької міської ради позбавили його звання “Почесний громадянин Запоріжжя”.

Колишній президент заводу “Мотор Січ” В’ячеслав Богуслаєв попросився на обмін в Росію. В офісі президента на такий крок погодилися, поставивши свої умови.

Україна згодна обміняти колишнього президента запорізького підприємства “Мотор Січ” Валерія Богуслаєва, якого звинувачують у держзраді, на тисячу українських військовополонених.