Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Депутата Мелітопольської райради від партії ОПЗЖ засудили до 8 років

Депутата Мелітопольської райради від партії ОПЗЖ засудили до 8 років

Депутата Мелітопольської райради від партії ОПЗЖ засудили до 8 років

Николай Волык. Фото:1news.zp.ua

Комунарський районний суд у Запоріжжі засудив колишнього депутата Мелітопольської районної ради від партії ОПЗЖ до 8 років ув’язнення. Миколу Волика визнали винним у сприянні окупанту.

Про це написано у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

У квітні 2022 року підозрюваний вступив на посаду заступника голови військово-цивільної адміністрації Мелітопольського району Запорізької області:

Надавав безпосередню допомогу окупантам та представникам держави-агресора у встановленні та підтриманні їх незаконної влади на тимчасово окупованій території Мелітопольського району Запорізької області“, – йдеться у тексті вироку.

Комунарський районний суд визнав винним чоловіка у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 111-1 (Колабораційна діяльність) Кримінального кодексу України.

Підсудному заочно призначили покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування строком на 15 років.

Раніше писали, що запорізький депутат Сергій Кальцев склав повноваження. Чиновник зробив це достроково.