Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі сталася ДТП з летальними наслідками

У Запоріжжі сталася ДТП з летальними наслідками

У Запоріжжі сталася ДТП з летальними наслідками

Фото: Нацполіція Запорізької області

На одному з перехресть у Шевченківському районі водій автомобіля «Citroen» зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії 55-річний чоловік загинув, а його пасажирка із травмами госпіталізована.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Запорізької області. 

21 вересня о 17:56 у Шевченківському районі Запоріжжя сталася аварія. 55-річний чоловік був за кермом “Citroen” і на перехресті вулиць Стартова та Магістральна вирішив повернути. Але під час повороту він зіткнувся з вантажівкою “МAN”. Водій легковика отримав тяжкі травми і помер на місці аварії. Його пасажирка, жінка 51 року, також отримала травми і була доставлена до міської лікарні.

Після перевірки встановлено, що водій вантажівки, чоловік 40 років, був тверезим. Обидві машини були вилучені та доставлені на спеціальний майданчик.

Раніше ми писали, що 16 вересня увечері до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про ДТП в одному із населених пунктів Запорізького району. Водій загинув на місці.