Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Де провести вихідні у Запоріжжі 16-17 вересня: афіша заходів

Де провести вихідні у Запоріжжі 16-17 вересня: афіша заходів

Де провести вихідні у Запоріжжі 16-17 вересня: афіша заходів

Пропонуємо добірку культурних заходів для дорослих та дітей у Запоріжжі на найближчі вихідні 16 та 17 вересня.

Хто не хоче проводити вихідні на дивані або гортаючи стрічку Тік-Току, Inform.zp.ua зібрав для вас афіші популярних розваг у Запоріжжі.

Майстер-класи для дітей

Якщо у вас є діти, молодші сестрички та братики, то вам знайоме питання “Куди ж повести дітей?”. Якщо стандартні походи в кафе та парки вам здаються нудними, пропонуємо спробувати майстер-класи для дітей.

Художній майстер-клас з малювання “Француженка”

Спробуйте поринути у дивовижну атмосферу Парижа на майстер-класі! Захід відбудеться 16 вересня о 13.30 за адресою Гагаріна, 10.

MEGA SCHOOL GAME У ТРК CITY MALL

Дітей запрошують пограти у величезну гру, поле якої розміром 20 кв. м, а замість фішок будуть самі гравці. Найактивніші учасники отримають корисні призи, які знадобляться в школі.

Захід відбудеться 16 вересня, початок о 14.00 год.

Екскурсія в Аквазоо

В програмі:

зустріч гостей, фуршет;
відвідування контактного зоопарку на території садиби, спілкування із забавними тваринами (беремо смакоти для тварин або купуємо на території);
смачний обід приготований на багатті при гостях (суп курячий з локшиною, Петропільський куліш, овочевий салат);
майстер-клас лялька мотанка із соломи;
смаження млинців на сковороді;
катання у причепі трактора;
лотерея;
цікаві призи уважним слухачам екскурсії;
басейн (за додаткову плату 150 грн./особи).
У вартість входить проїзд комфортабельним автобусом, відвідування садиби, майстер-клас, обід, екскурсійний супровід співробітником нашої компанії, страхування.

Збір учасників об 11:00 на пл. Маяковського. Повернення орієнтовно о 16:30. Захід відбудеться 17 вересня.

Вартість туру: 550 грн., дітям до 3 років безкоштовно.

Кількість місць обмежена. Застава – 50 грн за особу. У разі відмови від поїздки менш ніж за 5 днів до початку, застава не повертається.

Попередній запис обов’язково за телефонами: +380 (50) 957 74 47 (viber) або +380 (97) 111 03 58.

Майстер-клас з кавового живопису

Кавовий живопис – все популярніший у сучасному мистецтві. Сюжет на Ваш вибір.

Усі матеріали надають.
Вік: від 6 до 99 років.
Тривалість – 1-1,5 години.
Попередня реєстрація є обов’язковою.

Завітайте та пориньте у творчу атмосферу ароматного кавового живопису, навіть якщо ніколи не пробували малювати. Це під силу кожному! Отримайте хороший досвід, творчий настрій та ароматну картину.

Захід відбудеться 17 вересня о 14.30 за адресою вулиця Гагаріна, 10.

Вартість участі: 160 грн.


Козацькі забави. Музична програма для дітей

17 вересня о 12:00 Запорізькій обласній філармонії артисти академічного козацького ансамблю пісні та танці «Запорожці» подарують юним глядачам нову музичну програму «Козацькі забави».

Яскрава та колоритна, повна різнокольорових мелодій програма порадує та приємно здивує маленьких та дорослих. У «Козацьких забавах» поєднуються запальні танці та ліричні хороводи, театральні замальовки та веселі інтерактиви.

Програма одночасно розважальна і повчальна, адже діти зможуть розширити свої знання про запорізьких козаків, здійснитися бажанням наслідувати їх найкращі риси характеру: щирість, безкорисливість, товариськість, бути сміливими, спритними.


Дитячий спектакль “Пригоди Аліси в Чудокраї”

Інсценізація О.Іваненка. За мотивами роману-казки Л.Керролла «Пригоди Аліси в країні чудес»
Тривалість – 1 год. 15 хв. Вистава йде українською мовою. Велика сцена.


Комедії

“Шалена ніч”

Комедія на дві дії. Тривалість – 2 години. 20 хв. Вистава йде українською мовою. Велика сцена.


Помічник прем’єр-міністра, депутат Річард Віллі планує провести нічне засідання парламенту… у дуже приємному спокусливому суспільстві Джейн Уорзінгтон – секретар лідера опозиції. Шикарний готель у центрі Лондона, чорна ікра, устриці, шампанське, кокетлива та приваблива юна леді – все це обіцяє незабутньо приємну, шалену ніч пристрасті. І ніч дійсно стає “шаленою”, але зовсім не такою приємною, як планував містер Віллі! Пікантні ситуації, відверті сцени, курйози, несподіванки та нестримний сміх – все це комедія “Шалена ніч, або Люкс № 13”!

“Інкогніто із Бразилії”

Музична комедія на дві дії створена за мотивами п’єси Брандона Томаса «Тьотя Чарлея». Тривалість – 2 години. 15 хв. Вистава йде українською мовою.

Джек і Чарлі, студенти Оксфорда, шалено закохані у двох чарівних дівчат Кіті та Енні. Але, на жаль, суворий опікун дівчат не дає згоди на їхнє одруження. Тому хлопці сподіваються, що допомогти у цій справі зможе багата тітонька Чарлі – Дона Люція, яка ось-ось має прибути з Бразилії, де в лісах багато диких мавп.

Ця історія не була б цікавою, якби тітонька не затрималася, і Чарлі з Джеком не стали б видавати за неї свого друга а Баберлея. Все могло б пройти за сценарієм, і хлопці втілили б свій задум, якби не раптова поява справжньої тітоньки. Люція вносить свої корективи в перебіг подій, а кохання розставляє все на свої місця!