Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У поліції розповіли, які ракети окупанти запустили по Запоріжжю 12 вересня

У поліції розповіли, які ракети окупанти запустили по Запоріжжю 12 вересня

У поліції розповіли, які ракети окупанти запустили по Запоріжжю 12 вересня

Ракета Х-35

Учора, 12 вересня, у Запоріжжі пролунали вибухи. Окупанти завдали ракетних ударів по обласному центру. Для цього вони використали різні типи ракет.

Про це повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Так, по обіді російські військові вдарили ракетою «Іскандер» по території об’єкта інфраструктури у Запоріжжі. Ввечері вони запустили крилату ракету Х-35. Вона потрапила по відкритій ділянці місцевості у передмісті.

Суттєвих руйнувань не виявлено, – зазначили у ГУНП.

Як писав раніше Inform.zp.ua, Сили оборони продовжують наступати на Мелітопольському напрямку. Українська армія завдає окупаційним військам втрати у живій силі та техніці.