Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ВПО у Запоріжжі можуть отримати гуманітарну допомогу: подробиці

ВПО у Запоріжжі можуть отримати гуманітарну допомогу: подробиці

ВПО у Запоріжжі можуть отримати гуманітарну допомогу: подробиці

Гуманитарная помощь. Иллюстративное фото

Сьогодні, 13 вересня, внутрішньо переміщених осіб із Токмацької громади у Запоріжжі запрошують отримати гуманітарну допомогу. Видаватимуть харчові та гігієнічні набори.

Про це повідомляють у Токмацькій МВА.

Допомога надаватиметься за адресою вул. Українська, 50 (підвальне приміщення):

  • з 9:00 до 12:00 – пенсіонери та люди з інвалідністю;
  • з 12:00 до 14:00 – багатодітні сім’ї та жінки, які мають статус «одинокої матері».

Видається один набір на сім’ю.

Для отримання допомоги необхідно надати такі оригінали документів: паспорт, ІНН, довідка ВПО, посвідчення пенсіонера та посвідчення, що підтверджує інвалідність, документи, що підтверджують статус багатодітної сім’ї та «одинокої матері».

Також в наявності є дитяче харчування та памперси 1, 2, 3 розмірів, – зазначають у Токмацькій МВА.

Як писав раніше Inform.zp.ua, уряд продовжив терміни для ідентифікації отримувачів пенсій та соцвиплат в Ощадбанку. Це стосується внутрішньо переміщених осіб, яких було взято на облік до 24 лютого 2022 року.