Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » На Мелітопольському напрямку знищено танк та БМД окупантів. ВІДЕО

На Мелітопольському напрямку знищено танк та БМД окупантів. ВІДЕО

На Мелітопольському напрямку знищено танк та БМД окупантів. ВІДЕО

Скриншот из видео 47-й ОМБ

Бійці з 47-ї окремої механізованої бригади за допомогою дронів-камікадзе знищили російський танк Т-90 та бойову машину десанту на Мелітопольському напрямку.

Відповідне відео опубліковане на Facebook-сторінці 47-ї ОМБ.

На відео можете бачити, як працює рота ударних БпЛА за допомогою дронів-камікадзе на Мелітопольському напрямку, – зазначається у повідомленні.
Нагадаємо, за період роботи зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 47-ї ОМБ на Мелітопольському напрямку бійці знищили один Су-25 та вісім вертольотів Ка-52 окупантів. Загальна сума втрат армії РФ склала 139 млн доларів.