Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Маломобільних громадян евакуювали з Оріхова. ВІДЕО

Маломобільних громадян евакуювали з Оріхова. ВІДЕО

Маломобільних громадян евакуювали з Оріхова. ВІДЕО

Эвакуация из Орехова. Фото: скриншот из видео ГСЧС

У Запорізькій області триває евакуація громадян з населених пунктів, що обстрілюються. Так, 4 вересня рятувальники евакуювали з Оріхова трьох людей.

Відео евакуації опубліковано на Facebook-сторінці ДСНС України.

З прифронтового міста вивезли трьох жителів, двоє з яких – літні маломобільні громадяни.

Закликаємо не ризикувати власним життям і життям своїх рідних — евакуюйтеся з небезпечних територій! – закликають у рятувальній службі.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у п’яти населених пунктах Запорізької області оголошено примусову евакуацію дітей та їхніх батьків. Це стосується Василівського та Пологівського районів, що знаходяться поблизу районів ведення бойових дій.