Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Економіка » Комбінат “Запоріжсталь” збільшив обсяг виробництва

Комбінат “Запоріжсталь” збільшив обсяг виробництва

Комбінат “Запоріжсталь” збільшив обсяг виробництва

Фото: libkos/Instagram

Випуск прокату на металургійному комбінаті “Запоріжсталь” збільшився на 2,2% порівняно з попередніми місяцями.

Про це повідомляє в пресслужба підприємства.

Обсяг виробництва чавуну за місяць склав 257,9 тис т.він скоротився на 1,6% в порівнянні з липнем. Випуск сталі за місяць зменшився на 0,4% м./м. – до 239,7 тис. т.

У порівнянні з серпнем минулого року минулого місяця «Запоріжсталь» збільшила виробництво чавуну на 77,1%, сталі – в 2,5 рази, а прокату – в 2,7 рази. Це пов’язано з виведенням з режиму гарячої консервації доменної печі №2 і налагодженням режиму роботи трьома доменними печами.

Инфографика: GMK Center


Від початку голу випуск продукції на» Запоріжсталі ” зріс на 25,5% у річному обчисленні – до 4,4 млн т.

Зокрема комбінат виробив:

  • чавуну-1,66 млн т (+17,4% р. / р.);
  • сталі-1,5 млн т (+35,6%);
  • прокату-1,24 млн т (+25,8%).

Як писав раніше Inform.zp.ua, у березні на підприємстві” Запоріжсталь ” з гарячої консервації довелося вивести в роботу доменну піч №2.