Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Новини » У Запоріжжі урочисто підняли прапор України у парку Перемоги (ФОТО)

У Запоріжжі урочисто підняли прапор України у парку Перемоги (ФОТО)

У Запоріжжі урочисто підняли прапор України у парку Перемоги (ФОТО)

Фото: Анатолий Куртев

У День Державного Прапора України в запорізькому Парку Перемоги підняли блакитно-жовтий прапор. Торжественне підняття національного символу України супроводжувалося Державним Гімном.

Про це повідомляє секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Як символ великої мрії про те, щоб абсолютно уся наша неподільна держава жила під синьо-жовтими кольорами. Як уособлення перемог українських воїнів у несамовитій боротьбі з російськими окупантами“, – пише Анатолій Куртєв.

Заходи відбулися з обмеженою кількістю учасників та дотриманням норм безпеки. Також учасники вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні, запаливши свічки біля “Монументу Гідності та Честі”.

Як ми вже писали, 23 серпня в Україні відзначається День Державного Прапора країни. З цієї нагоди на острові Хортиця в Запоріжжі був урочисто піднятий український прапор.