Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Де відпочити? » Чи збільшує шанси на виграш купівля кількох лотерейних білетів?

Чи збільшує шанси на виграш купівля кількох лотерейних білетів?

Чи збільшує шанси на виграш купівля кількох лотерейних білетів?

Гравці, що мають досвід та люблять грати в лотереї на регулярній основі, постійно шукають різноманітні методи, що дозволили б збільшити шанси на отримання головного призу. І одним із таких може здатись купівля великої кількості білетів на найближчий розіграш. Тим паче, що в УНЛ всі лотереї дозволяють відвідувачам сайту купляти необмежену кількість бланків для подальшого заповнення.

Та чи насправді такий метод є надійним і вигідним? Які підводні камені приховуються та чи не стане в кінцевому результаті такий підхід зайвою витратою грошей? Ми зібрали всі особливості, переваги та недоліки гри з кількома лотерейними білетами.

Особливості гри на велику кількість білетів

Якщо грати, наприклад, у скретч-картки, є сенс купляти кілька бланків. Адже вони випускаються в максимально обмеженій кількості і з уже наявними виграшними білетами. Тобто, якщо всього існує 500 номерів, і ви стали власником не 1, а 100, ваші шанси на перемогу складатимуть 20%.

Втім, коли мова заходить про класичні числові лотереї, де гравцям потрібно самим вказати комбінацію номерів, яка, на їхню думку, випаде з лототрону під час наступного розіграшу, метод купівлі кількох бланків може не спрацювати. Перш за все тому, що виграшна комбінація номерів одна. А от вибрати її можуть відразу кілька гравців. Тобто у такому разі вам доведеться розділити виграну суму.

Більш того, у кожної лотереї є статистика, яка говорить про шанси гравців на виграш джекпоту. І в найбільших іграх ці показники можуть становити 1:11 млн. У такому разі, якщо ви купите 2 бланки для заповнення, ви зможете збільшити цю можливість до 2:11 млн. Тобто шанси на перемогу все ще залишаються мізерними. Тобто такий підхід працює у лотереях, представлених у вигляді скретч-карток.

То як можна використовувати гру на кілька лотерейних білетів?

Попри те, що на 100% надійним методом гри на велику кількість білетів назвати не можна, його можна зробити більш корисним та вигідним. Для цього гравці часто збираються командами або ж родиною. Кожен купляє по кілька білетів, проте в загальній кількості їх стає багато. З недоліків – хіба що необхідність розділити виграш на всіх, хто бере участь у такій груповій грі. З переваг:

  1. Ви економите власні гроші. Якщо вас збереться 10 людей, і кожен купить по десять білетів, в сумі їх буде 100. Якби ви купляли таку кількість самостійно, це була б велика стаття витрат.
  2. Різні методи заповнення бланків. У кожного гравця своя стратегія визначення щасливих номерів. А отже, буде більше випадкових комбінацій.
  3. Весела атмосфера. У такому разі всі присутні зацікавлені в перемозі один одного. Адже виграш буде спільним. Тому між гравцями панує приємна доброзичлива атмосфера, краща, ніж тоді, коли кожен грає сам за себе.

Купівля великої кількості лотерейних білетів може збільшити ваші шанси на перемогу. Правда, для цього потрібно ретельно підійти до заповнення поля, використовуючи особливі методики. 

Але й у такому разі збільшення шансів на виграш не гарантоване, а лише ймовірне. Адже усі класичні лотереї працюють за принципом випадковості, а номери, які стануть виграшними на найближчій трансляції, можете вибрати не лише ви, але й інші гравці.

Краще використовувати більш надійні методи покращення результатів. Наприклад, системна гра, яка дозволяє протягом одного разу розіграти більше комбінацій номерів.