Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Тарифи на опалення для населення не підвищуватимуться, – Шмигаль

Тарифи на опалення для населення не підвищуватимуться, – Шмигаль

Тарифи на опалення для населення не підвищуватимуться, – Шмигаль

Ілюстративне фото

22 серпня уряд продовжив дію механізму покладання соціального обов’язку (ПСО) на ринку природного газу до середини квітня 2024 року. Це означає, що тарифи на тепло для населення у новому опалювальному сезоні залишаться незмінними.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Так, «Нафтогаз» і надалі реалізовуватиме газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною. Вона становить 7,4 грн за кубічний метр.

Це рішення – частина комплексних заходів з підготовки до зими. Працюємо над тим, щоб в оселях кожного українця було світло й тепло, а наша критична інфраструктура отримала надійний захист від російських ракет і дронів, – зазначив Шмигаль.

Нагадаємо, раніше Inform.zp.ua зібрав всю інформацію щодо тарифів на комунальні послуги. Стало відомо, скільки доведеться заплатити запоріжцям у серпні за світло, газ, воду та вивезення сміття.