Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запоріжжі з вікна випала дворічна дівчинка

У Запоріжжі з вікна випала дворічна дівчинка

У Запоріжжі з вікна випала дворічна дівчинка

Фото: Поліція Запорізької області

18 серпня близько 17:25 до Запорізького РУП в Хортицькому районі надійшло повідомлення про нещасний випадок з маленькою дитиною. Дівчинка, залишившись в кімнаті без нагляду, забралася на підвіконня.

Про це повідомляють в Поліції Запорізької області. 

Правоохоронці встановили, що дівчинка залишилась в кімнаті без нагляду. Виглядаючи на вулицю, мала сперлась на москітну сітку, яка не витримала її ваги. У результаті падіння з п’ятого поверху дитина отримала тілесні ушкодження. Її негайно було госпіталізовано.

В рамках досудового розслідування встановлюються причини та обставини події.

Поліцейські наголошують на посиленому контролі та безпосередньому нагляді за дітьми.

Раніше ми писали, що чоловік на мотоциклі збив трирічного хлопчика на території паркування супермаркету на вулиці Українській, що в Олександрівському районі. Правоохоронці шукають свідків події.