Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ВОНА хаб: як жителькам Запоріжжя отримати роботу

ВОНА хаб: як жителькам Запоріжжя отримати роботу

ВОНА хаб: як жителькам Запоріжжя отримати роботу

Ілюстративне фото

У Запоріжжі працює кар’єрний проєкт для жінок «ВОНА хаб». Проєкт реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні (UNFPA Ukraine) із фінансовою підтримкою Посольства Великобританії та Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA).

Про це повідомляють у Мінреінтеграції України.

Це місце, де жінки, які постраждали від війни, можуть знайти підтримку, отримати роботу та професію. Для цього фахівці безкоштовно навчають новим спеціальностям та навичкам, допомагають у працевлаштуванні та навіть у розвитку власного бізнесу.

Вибір професій різноманітний: від ландшафтного дизайнера до оператора дронів, а кар’єрні консультанти працюють із кожною жінкою індивідуально.

У Запоріжжі «ВОНА хаб» працює за адресою вул. Леоніда Жаботинського, 27

Пн-пт з 10:00 до 18:00

Також можна звернутися за номером телефону: +38 067 005 58 22

Як ми писали раніше, в Обласній універсальній науковій бібліотеці запрацював хаб. У ньому створили умови для ігор та гарний час для дітей.