Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Президент Володимир Зеленський зустрівся із військовими на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський зустрівся із військовими на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

Президент Володимир Зеленський зустрівся із військовими на Запорізькому напрямку. ВІДЕО

Скриншот с видео с Facebook-страницы Президента Владимира Зеленского

Сьогодні, 15 серпня, Президент України Володимир Зеленський відвідав Запорізький регіон. Він зустрівся з українськими військовими, які звільняють території на Мелітопольському та Оріхівському напрямках.

Відповідне відео з поїздки опубліковано на Facebook-сторінці Президента.

Так, Зеленський зустрівся із 3-ою бригадою оперативного призначення імені полковника Петра Болбочана, яка веде наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Раніше ця бригада воювала на території Донецької та Луганської областей, брала участь в оборонних боях за Харків, у звільненні сіл та селищ поблизу Харкова.

Крім того, Володимир Зеленський відвідав і 118-ту окрему механізовану бригаду, яка також веде наступальні дії на Мелітопольському напрямку.

Також Президент опублікував відео із передового пункту управління 46-ї окремої аеромобільної бригади Десантно-штурмових військ ЗСУ. Військові цієї бригади перебувають на Оріхівському напрямку.

Зеленський відвідав і розташування 47-ї окремої механізованої бригади, яка виконує бойові завдання на Оріхівському напрямку.

Більше того, Президент відвідав 117-ту окрему механізовану бригаду. Бійці виконують завдання на Оріхівському напрямі.

Дякую, воїни, за службу! Дякую за те, що даєте відсіч ворогу та звільняєте нашу землю! – зазначив Володимир Зеленський. 

Нагадаємо, раніше в ефірі телемарафону для телеканалу “Рада” мер Мелітополя Іван Федоров повідомив, що 13 серпня було завдано удару по позиціях окупантів поблизу Радивонівки. Там, у лісництві на березі Молочного лиману, рік тому російські військові облаштували військову базу. На ній тренувалися мобілізовані росіяни.