Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Повторна перевірка укриттів можлива у Запоріжжі

Повторна перевірка укриттів можлива у Запоріжжі

Повторна перевірка укриттів можлива у Запоріжжі

Укриття

У червні цього року окремих керівників на місцях у низці областей звільнили через неналежний стан укриттів. Уряд знову надав доручення провести перевірки сховищ. Це може стосуватися і Запорізького регіону.

Про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Повторні перевірки проводитимуться для того, щоб переконатися, що ситуація зі станом захисних споруд покращилася. Там, де нічого не змінилося, буде ухвалено кадрові рішення.

Крім того, перевірки мають відбуватися й у «Центрах незламності». Це один із етапів підготовки до осінньо-зимового періоду.

Місцева влада та інші відповідальні відомства мають уже зараз подбати, аби центри були підготовлені та забезпечені всім необхідним, – наголосив Шмигаль.

Також уряд виділив кошти на облаштування надійних укриттів у школах.

Нагадаємо, раніше у прес-службі Запорізької міськради повідомили про те, що запорожці можуть скаржитися в Контакт-центр 15-80 і правоохоронні органи на закриті укриття в місті під час сигналу повітряних тривог.