Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Місцева влада зустрілася з мешканцями зруйнованого будинку у Запоріжжі

Місцева влада зустрілася з мешканцями зруйнованого будинку у Запоріжжі

Місцева влада зустрілася з мешканцями зруйнованого будинку у Запоріжжі

Встреча. Фото: Запорожский горсовет

У п’ятницю, 28 липня, представники місцевої влади у Запоріжжі провели зустріч із мешканцями зруйнованого російською ракетою будинку за адресою вул. Зестафонська, 8.

Про це повідомили у Запорізькій міськраді.

Зустріч відбулася після опублікованого у мережі відеозвернення мешканців цього будинку до секретаря Запорізької міськради Анатолія Куртєва. Запорожці просять видати їм сертифікати на нове житло. На їхню думку, таке рішення було б більш фінансово вигідним.

Повідомляється, що наразі знайдено джерело фінансування для відновлення будинку. З державного бюджету буде виділено понад 249 мільйонів гривень на відновлення Зестафонської, 8. За умови стабільного фінансування ремонтні роботи можуть закінчити вже у 2024 році.

Під час зустрічі мешканці будинку висловили різні точки зору щодо його подальшої долі. Усі звернення ми взяли в роботу. Відпрацюємо можливість їх реалізації у межах чинного законодавства, – зазначають у міськраді.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Кабмін виділив 3,5 млрд гривень на відновлення зруйнованих об’єктів Запорізької області.