Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Окупанти закривають в’їзд на Арабатську стрілку з 31 липня

Окупанти закривають в’їзд на Арабатську стрілку з 31 липня

Окупанти закривають в’їзд на Арабатську стрілку з 31 липня

Арабатская стрелка

Російські окупанти з 31 липня не пропускатимуть на Арабатську стрілку мирних жителів. Це роблять нібито “для захисту Криму”.

Про це повідомляють у пресслужбі ФСБ Росії.

Потрапити на косу зможуть тільки співробітники екстрених служб, а також громадяни, які виконують роботи оборонного значення і з ліквідації НС.

Заходи введені до особливого розпорядження і необхідні для локалізації загроз безпеці населенню Республіки Крим, військовим та іншим об’єктам, розташованим на території півострова, — заявляють у ФСБ.

Нагадаємо, на Арабатській Стрілці 9 і 10 червня прогриміла серія потужних вибухів. Російська окупаційна адміністрація тоді заявила про ракетні удари по» піонерському табору «і»пунктам тимчасового розміщення людей”.

OSINT-фахівець Бенджамін Піттет припустив, що удар був нанесений по штабу російських військових, де в квітні цього року побував президент РФ. Згідно з розслідуванням BBC, тоді Путін був у Генічеську і, зокрема, на території колишньої бази відпочинку «Бригантина».