Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Аеророзвідка бригади «Кара-Даг» за допомогою дрону врятувала поранених українських військових

Аеророзвідка бригади «Кара-Даг» за допомогою дрону врятувала поранених українських військових

Аеророзвідка бригади «Кара-Даг» за допомогою дрону врятувала поранених українських військових

ВСУ. Источник: Генштаб

На Запорізькому напрямку аеророзвідники бригади “Кара-Даг” Гвардії настання виявили поранених побратимів із танкової бригади ЗСУ.

За допомогою дронів гвардійці допомогли з водою, ліками та вказали правильний маршрут для евакуації.

Про це повідомили у МВС України.

Військовим вдалося врятувати двох побратимів, які опинилися за кількасот метрів від позицій ворога. Один із них був зі складним пораненням.

Сили оборони України продовжують контрнаступ на Мелітопольському та Бердянському напрямах, зміцнюються на досягнутих кордонах. Сили ППО завдали 9 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки окупантів.