Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Квитки на поїзд “Запоріжжя-Перемишль” будуть доступні тільки для покупки онлайн

Квитки на поїзд “Запоріжжя-Перемишль” будуть доступні тільки для покупки онлайн

Квитки на поїзд “Запоріжжя-Перемишль” будуть доступні тільки для покупки онлайн

Поезд “Запорожье-Перемышль”. Фото: РБК Украина

“Укрзалізниця” запровадила для поїздів міжнародного спрямування єдине правило купівлі квитків лише через онлайн-сервіси, а повернення квитків через каси на вокзалах. Нововведення набирає чинності з 26 липня.

Про це повідомили у пресслужбі “Укрзалізниці”.

Продаж на поїзд 32/31 Запоріжжя-Перемишль з 26.07 буде лише через онлайн-сервіси “Укрзалізниці”, повернення у претензійному порядку через каси.

Усі міжнародні рейси “Укрзалізниці” мають глибину продажу 20 діб.

Продаж на найажіотажніший поїзд №67/68 Київ-Варшава стартуватиме щодня о 09:00, на всі інші напрямки щодня о 08:00.

Також залізниця чітко визначила час потрапляння в онлайн-продаж квитків після повернення пасажирами:

місця, повернуті пасажирами більш ніж за добу до відправлення поїзда, повертатимуться у продаж о 10:00 за 2 дні до відправлення;

місця, здані пасажирами за добу відправлення поїзда, повертаються у відкритий продаж протягом 30 хвилин з моменту повернення квитка.

Де купити квитки на міжнародні поїзди:

Нагадаємо, у Запоріжжі у зв’язку з ремонтом трамвайної колії рух трамвая №16 з 9:00 до 15:00 буде тимчасово організовано за маршрутом «вокзал Запоріжжя-І» – «Запоріжцирк».