Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » UAnimals організує прибирання Хортиці у Запоріжжі: городян просять приєднуватися

UAnimals організує прибирання Хортиці у Запоріжжі: городян просять приєднуватися

UAnimals організує прибирання Хортиці у Запоріжжі: городян просять приєднуватися

Організація UAnimals ініціювала прибирання острова Хортиця у Запоріжжі, який обмілів через підрив Каховської ГЕС. До прибирання острова 29 липня просять приєднатися щонайменше 100 осіб.

Коли росіяни висадили в повітря дамбу Каховської гідроелектростанції, 150 гектарів обміліли і перетворилися на “пляж” з купами пластику, металу, побутових речей. Ця кошторисна пустеля виглядає, м’яко кажучи, сумно. Заповідник “Хортиця” – унікальний, і його треба зберегти, як би росіяни не намагалися знищити все живе, – коментують в організації.

Хто потрібен: 100 волонтерів, які готові фізично допомогти прибирати на Хортиці.

Коли: цілий день 29 липня.

Надається транспорт від запорізького залізничного вокзалу до Хортиці, рукавички та мішки для прибирання, питна вода, аптечка. Ось запорожців – перекус та головний убір.

Всі наступні організаційні деталі прибирання на Хортиці UAnimals анонсуватимуться в телеграм-каналі за посиланням: https://t.me/chysta_khortytsia.