Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожців просять терміново здати кров для донорських потреб

Запорожців просять терміново здати кров для донорських потреб

Запорожців просять терміново здати кров для донорських потреб

Донорство крови

Запорізький центр переливання крові потребує крові негативного резусу всіх груп. В обласному центрі критична ситуація зі здачею крові.

Таке оголошення розмістили в телеграм-каналі Миколаївський Ваньок на прохання центру переливання крові.

Є гостра необхідність в крові всіх груп з негативним резусом. Також є потреба в IV групі крові з позитивним резусом. Запорожців просять приєднатися до здачі крові.

У службі переливання крові порожньо. Людей немає! І це в прифронтовому місті. Співробітники ледь не плачуть, хоч виходь на вулицю, та кричи: “Шановні, здайте кров”! При щоденній потребі в 45-60 порцій, здають 15-20. кажуть, такого ще не було. Люди не йдуть. Всім потрібна донорська кров, – звертаються в центрі переливання крові.

Запорізький обласний центр переливання крові: Адреса вул. Жаботинського 32

Записатися на здачу або дізнатися деталі щодо правил дієти донора можна за телефонами:
067-141-00-15
067-141-00-13

Як писав раніше Inform.zp.ua, російські окупанти збудували потужну систему оборони на запорізькому напрямку. Вони бетонують окопи і риють Додаткові проходи в них.