Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » За тиждень знизився рівень води у нижньому б’єфі ДніпроГЕС

За тиждень знизився рівень води у нижньому б’єфі ДніпроГЕС

За тиждень знизився рівень води у нижньому б’єфі ДніпроГЕС

Протягом тижня рівень води в нижньому б’єфі греблі ДніпроГЕС знизився з 11,96 метрів до 11,76 метрів. В Запорізькій ОВА повідомляють, що рівень води станом на 23 липня нижчий від норми на 2,74 метра.

Питна вода подається у штатному режимі без перебоїв. Дослідження якості питної води відхилень не показали.

Море риби в акваторії Каховського водосховища та інших ділянках річки Дніпро не виявлено.

Нагадаємо, рятувальники у Запоріжжі за липень витягли 77 людей, які вбрід пройшли від острова Хортиця до островів біля греблі ДніпроГЕС.

Через обміління там можна пройти пішки, але на тій ділянці утворюється бурхлива течія та різке підняття води, через що люди опиняються у пастці.

Серед 77-ми врятованих – 22 підлітки та дітей віком від 4 років.