Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У Запорізькому районі потонув чоловік у ставку

У Запорізькому районі потонув чоловік у ставку

У Запорізькому районі потонув чоловік у ставку

утонули

21 липня в одному з населених пунктів Запорізької області під час купання потонув чоловік у ставку. Дайвери дістали його тіло без ознак життя.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в Запорізькій області.

Рятувальники прибули на місце події і виявили, що місцевий житель зник у ставку. Водолази оглянули водойму та вилучили тіло чоловіка, його передали для проведення судмедекспертизи.

До рятувальної операції залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.

Як писав раніше Inform.zp.ua, рятувальники у Запоріжжі за липень витягли 77 осіб, які вбрід пройшли від острова Хортиця до островів біля греблі ДніпроГЕС. Через обміління там можна пройти пішки, але на тій ділянці утворюється бурхлива течія і різке підняття води, через що люди опиняються в пастці.