Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » Потяги зі Львова та Перемишля затримуються у напрямку Запоріжжя через обстріл

Потяги зі Львова та Перемишля затримуються у напрямку Запоріжжя через обстріл

Потяги зі Львова та Перемишля затримуються у напрямку Запоріжжя через обстріл

Поезд “Запорожье-Перемышль”. Фото: РБК Украина

Через ворожі обстріли тимчасово змінено маршрут руху поїздів львівського напрямку, які мали прямувати через Шепетівку. Зміна маршруту торкнеться поїздів №87 Запоріжжя – Ковель та №31 Запоріжжя – Перемишль.

Оновлення інформації! Рух поїздів львівського напрямку через Шепетівку поновлено. Очікувана затримка поїзда №87 Запоріжжя – Ковель складе до 2 годин, решта поїздів прямуватиме за розкладом.

Про це повідомили у прес-службі “Укрзалізниці”.

Об’їзний маршрут затримуватиме понад 5 годин для ковельського рейсу та близько 2 годин для перемишльського.

Просимо поставитися з розумінням, приймаємо оперативні рішення для вашої безпеки. Слідкуйте за оновленнями, залізниця продовжує рух, – додали в “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, у Запоріжжі з 20 липня автобуси №34, 34а змінять графік роботи. Автобуси стартуватимуть із зупинки «Запорожогнеупор». Детальний графік посилання.