Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Військові РФ перетворюють окремі приміщення у Мелітополі на воєнізовані штаби

Військові РФ перетворюють окремі приміщення у Мелітополі на воєнізовані штаби

Військові РФ перетворюють окремі приміщення у Мелітополі на воєнізовані штаби

Источник: Иван Федоров

У тимчасово окупованому Мелітополі Запорізької області російські окупанти організовують воєнізовані штаби у захоплених приміщеннях міста.

Про це повідомляє мер Мелітополя Іван Федоров.

Так, біля приватної будівлі на вулиці Сагайдачного, 1 спостерігається постійна присутність представників військової прокуратури росіян. Цю будівлю вони захопили ще у грудні 2022 року.

Біля «націоналізованого» ворогом бізнес-центру на проспекті 50-річчя Перемоги, 18/1 часто паркуються елітні іномарки на російських номерах. На вході чергує військова охорона.

МРЕО на вул. Інтеркультурній окупанти перетворили на аналог в’язниці. Представники армії РФ намотали колючий дріт на огорожу навколо будівлі. Також на в’їзді встановлені залізні автоматичні ворота, а на дорозі стоять загородження.

Крім того, 24-у школу зробили гуманітарним хабом для військових Росії. Батьків та вчителів змушують приносити гуманітарну допомогу солдатам-окупантам.

І це лише приклади цього тижня, — наголошує Федоров.

Нагадаємо, раніше голова Мелітополя повідомляв про те, що представники окупаційної армії РФ продовжують використовувати Мелітополь як логістичний та адміністративний хаб. Через місто йде активне перекидання ворожої техніки на всі ділянки фронту.