Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Політика » Запорожці оцінили діяльність Анатолія Куртєва та міської ради: результати

Запорожці оцінили діяльність Анатолія Куртєва та міської ради: результати

Запорожці оцінили діяльність Анатолія Куртєва та міської ради: результати

В Запорожье создали горячую линию по вопросам COVID-19

Соціологічна група “Рейтинг” провела опитування серед жителів України, наскільки їм подобається чи не подобається діяльність міської ради.

Публікуємо результати опитування серед жителів Запоріжжя:

3% містян схвалюють діяльність міськради. 22% жителів міста відповіли, що в цілому їм подобається робота місцевої влади. Велика частина респондентів проголосували за те, що вони швидше схвалюють роботу міськради — 32%. Взагалі не влаштовує робота місцевої влади 28% містян. 15% респондентів не змогли відповісти.

Що стосується оцінки діяльності міського голови, то позитивно відповіли 17% запорожців. 43% респондентів зовсім не схвалюють діяльність міського голови (у разі Запоріжжя — в.о. міського голови Анатолія Куртєва).


Опитування проводилося соціологічною групою “Рейтинг” на замовлення Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту по всій Україні (крім окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей) у період з 1 по 5 лютого 2023 року методом телефонного інтерв’ю з використанням комп’ютера (CATI) на основі випадкової вибірки номерів мобільних телефонів.​ Всього було опитано n = 2,000 жителів України у віці 18 років і старше. У вибірку не включені громадяни, які зараз перебувають за межами України.​ Отримані дані опитування Зважені за регіональними та віковими показниками з використанням даних Державної служби статистики України на 1 січня 2021 року. Помилка репрезентативності дослідження з довірчою ймовірністю 0,95 не перевищує 2.0%.​ Коефіцієнт охоплення респондентів-16%. Опитування було проведено за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).