Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Транспорт » “Укрзалізниця” додасть поїзд із Запоріжжя до Івано-Франківська

“Укрзалізниця” додасть поїзд із Запоріжжя до Івано-Франківська

“Укрзалізниця” додасть поїзд із Запоріжжя до Івано-Франківська

Поезд “Укрзалізниці”

До Івано-Франківська курсуватиме ще один додатковий поїзд: №226 Запоріжжя – Івано-Франківськ. Додатковий поїзд вирішив призначити через високий попит цього напрямку серед українців.

У прес-службі “Укрзалізниці” повідомили старт нового поїзда в тестовому режимі 12 липня із Запоріжжя, 13 липня з Івано-Франківська.

Раніше стало відомо, що “Укрзалізниця” призначає нові зупинки для деяких поїздів для вивчення пасажиропотоку окремими станціями. У переліку поїзда у напрямку Запоріжжя.