Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » Армія рф вдарила по Запоріжжю ракетами С-300: у Генштабі розповіли подробиці

Армія рф вдарила по Запоріжжю ракетами С-300: у Генштабі розповіли подробиці

Армія рф вдарила по Запоріжжю ракетами С-300: у Генштабі розповіли подробиці

С-300. Ілюстративне фото

Вночі окупанти завдали чергового ракетно-авіаційного удару, застосувавши іранські ударні БПЛА типу Shahed і зенітні керовані ракети С-300.

Минулої доби противник застосував 6 зенітних керованих ракет із С-300 по об’єктах цивільної інфраструктури Запоріжжя та Чугуєва. Інформацію підтвердили у Генштабі ЗСУ.

Крім того, минулої доби ворог завдав 29 авіаційних ударів, здійснив 60 обстрілів з реактивних систем залпового вогню за позиціями наших військ та населеними пунктами.

У Запорізькому та Херсонському напрямках супротивник зосереджує головні зусилля на блокуванні просування наших військ. Ворог завдав авіаційних ударів у районах Мала Токмачка Запорізької області та Молодіжне, Інгулець та Антонівка Херсонської області.

Окупанти обстріляли з артилерії понад 25 населених пунктів, серед яких Полтавка, Гуляйполе, Гуляйпільське, П’ятихатки та Лобкове Запорізької області; Антонівка, Херсон, Дніпровське, Величезне, Кізомис Херсонської області та Очаків Миколаївської області.

Нагадаємо, Запорізька область опинилася на другому місці за кількістю викрадених окупантами українських активістів – громадських діячів, волонтерів, освітян, журналістів.