Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці просять закрити комунальне підприємство “Муніципальна варта”

Запорожці просять закрити комунальне підприємство “Муніципальна варта”

Запорожці просять закрити комунальне підприємство  “Муніципальна варта”

Фото: Запорожский горсовет

На сайті Запорізької міськради зареєстрували петицію про заборону діяльності нового підприємства в місті «Муніципальна варта».

Авторка петиції пропонує заборонити роботу нового комунального підприємства в Запоріжжі “Муніципальна варта”. Кошти, виділені на його функціонування, хочуть направити сім’ям, які постраждали від війни.

У зв’язку з тими, що фінансування муніципальної варти відбувається з бюджету міста, вважаю недоцільним збільшення навантаження на бюджет міста, збільшуючи розмір його витрат на суму, необхідну для фінансування муніципальної варти. Кошти, які таким чином будуть вивільнені, вважаю за доцільне направити на допомогу сім’ям, які постраждали від агресії Російської Федерації, — йдеться в петиції.

Як писав раніше Inform.zp.ua, нове комунальне підприємство займатиметься порядком та контролем благоустрою.

“Муніципальна варта” буде взаємодіяти з правоохоронними органами. Охочих запорожців закликають долучатися до підтримання порядку в місті.