Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Події » Екологія » Під Запоріжжям загинуло дві тонни річкової риби

Під Запоріжжям загинуло дві тонни річкової риби

Під Запоріжжям загинуло дві тонни річкової риби

Гибель рыбы в Запорожском районе

В останню добу зафіксовано загибель риби у заплаві Дніпра в районі села Лисогірка (пряма відстань від окупованої Василівки – 20 км). Обсяг загиблої риби – 2296 кг. На других ділянках Каховського водосховища та Дніпра заморних явищ не виявили.

Про це повідомили у Запорізькій ОВА.

Рівень води на нижньому б’єфі становить 13,41 м (нижче за норму на 1,09 м). З моменту підриву греблі зниження на 3,75 м. Верхній б’єф гаразд – 51,27 м, з підриву греблі рівень води піднявся на 4 див.

Граничний рівень води в місці забору для підживлення каналів для ставка-охолоджувача ЗАЕС нижче встановленого на 4,16 м. Рівень води в станційному ставку-охолоджувачі в межах норми.