Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Всесвітній день донора крові: запорожців закликали здавати кров для поранених військових

Всесвітній день донора крові: запорожців закликали здавати кров для поранених військових

Всесвітній день донора крові: запорожців закликали здавати кров для поранених військових

Фото: Запорожский областной ТЦК и СП

З 12 по 16 червня в Україні триває тиждень благодійної здачі крові до Всесвітнього дня донора крові (14 червня). У Запорізькому обласному центрі крові закликають запорожців регулярно здавати кров, щоб поповнювати запаси та рятувати поранених чи постраждалих бійців.

Під час військових дій донорська кров іноді буває чи не єдиним способом урятувати бійця, який отримав поранення з масивною крововтратою. У реаліях сьогоднішньої війни ми, ті, хто в тилу, повинні робити все, що від нас залежить, щоб зберегти життя кожному бійцю. Крім того, слід не забувати і про цивільні, що стають жертвами ракетних та артилерійських ударів – їм потрібна донорська кров, – повідомили у Запорізькому обласному ТЦК та СП.

Про ситуацію на лінії фронту в Запорізькій області, а також про події, що відбулися на території Запорізької області, у тому числі й на окупованих територіях читайте за посиланням. 

Фото: Запорізький обласний ТЦК та СП