Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі влаштували перформанс на підтримку тварин, які постраждали на Херсонщині. ФОТО

У Запоріжжі влаштували перформанс на підтримку тварин, які постраждали на Херсонщині. ФОТО

У Запоріжжі влаштували перформанс на підтримку тварин, які постраждали на Херсонщині. ФОТО

У Запоріжжі влаштували перформанс на підтримку тварин, які постраждали через наслідки ворожого підриву греблі Каховської ГЕС. Ініціаторки перформансу хотіли привернути увагу українців до проблеми завданої шкоди природі та тваринам після підриву Каховської ГЕС.

Фото опублікувала у мережі Інстаграм Анастасія Ракус.

Щодня російські окупанти намагаються знищити Україну. Вони вбивають наших людей, руйнують наші будинки, знищують нашу природу. Один із останніх терактів (але, на жаль, не останній) — підрив Нової Каховської греблі. Загинули люди, гинули тварини, природним ресурсам було завдано непоправної шкоди. Тисячі людей втратили свої домівки. І тепер тисячі тварин із затопленої зони теж не мають вдома. Тварини чекають, їм потрібні нові будинки, їм потрібна їжа, потрібна ваша допомога, — написала Анастасія.

Будь ласка, не забувайте про тварин, вони також потребують вашого захисту та допомоги!
Якщо ви з України, та тим паче з Запоріжжя – допоможіть запорізькому притулку “Шанс” @shanszpua, вони також допомогають херсонським тваринам і так саме потребують вашої допомоги.

Нагадаємо, підрив окупантами Каховської ГЕС може спровокувати численні проблеми на тимчасово окупованих територіях Запорізької області.

Крім того, існує ризик проблем із постачанням питної води, оскільки 70% населених пунктів Запорізької області отримували воду з Каховського водосховища.

Фото: Анастасія Ракус