Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA – это информационный портал и сайт новостей города Запорожья. Каждый день мы рассказываем главные и свежие новости политики, экономики, культуры, криминал, происшествия, спорта Запорожья и Украины. Фото и видео репортажи за сегодня. Онлайн актуальные и последние новости Запорожья и Запорожской области за день. Информация и персоны Запорожья. INFORM.ZP.UA публикует статьи запорожских журналистов, расследования и честную аналитику. Мы очень ценим наших читателей и отбираем и размещаем для них самую важную информацию о событиях города Запорожья и области.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Запорожці просять негайно звільнити з міськради всіх представників проросійських партій – петиція

Запорожці просять негайно звільнити з міськради всіх представників проросійських партій – петиція

Запорожці просять негайно звільнити з міськради всіх представників проросійських партій – петиція

На сайті Запорізької міськради з’явилася петиція з вимогою негайно звільнити з посад у Запорізькій міській раді представників заборонених проросійських партій.

Автор петиції посилається на Рішення Верховного суду України щодо заборони діяльності в Україні низки проросійських партій.

Рішеннями Верховного суду України від 06.09.2022 року та 15.09.2022 року, в Україні заборонено діяльність ПП «Опозиційна Платформа – за життя» та ПП «Партія Шарія». Станом на 15.05.2022 року представники цих партій займають керівні посади у Запорізькій міській раді та входять до складу її виконавчого комітету, – зазначає автор петиції.

Для того, щоб місцева влада звернула увагу на це питання, петиція має зібрати 750 голосів. До кінця голосування залишилось 39 днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутати Запорізької міськради не підтримали петицію про звільнення директорки департаменту культури та туризму Запорізької міськради Катерини Симонової.