Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » В одному із запорізьких водоймів потонув підліток: подробиці

В одному із запорізьких водоймів потонув підліток: подробиці

В одному із запорізьких водоймів потонув підліток: подробиці

Иллюстратвиное фото

Вранці 2 червня під час пошуково-рятувальних робіт водолази ДСНС виявили тіло підлітка без ознак життя.

Про це повідомляє ГУ ДСНС Запорізької області.

ФОТО: ГСЧС

Напередодні ввечері в одному із населених пунктів Запорізького району 16-річний підліток під час купання у річці пірнув у воду та не виплив назовні.

Водолази передали тіло хлопця співробітникам поліції для проведення судмедекспертизи. За фактом події відповідними органами проводиться розслідування.

Рятувальники нагадують, що від 06 квітня 2023 року прийнято рішення про заборону відвідування населенням місць масового відпочинку на водних об’єктах. Тому всі місця для купання, навіть ті, що до 2022 року були офіційно дозволені, зараз, за ​​умов війни, відвідувати заборонено.

Як писав раніше Infоrm.zp, після чергового російського обстрілу в Запорізькій області залишилися нерозірвані снаряди. Сапери виявили та знешкодили залишки небезпечних предметів.