Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Підтоплення у Запоріжжі продовжують ліквідовувати

Підтоплення у Запоріжжі продовжують ліквідовувати

Підтоплення у Запоріжжі продовжують ліквідовувати

фото Запоріжжя ІНФО

У Запоріжжі продовжують ліквідовувати наслідки рясних дощів і підтоплень вулиць міста після них.

Про це розповів голова Запорізької ОВА Юрій Малашко в ефірі телемарафону.

Комунальні служби Запоріжжя прочищають ливневки, все роблять максимально, щоб вода відійшла. Станом на зараз у Запоріжжі вже немає підтоплень, – зазначив Малашко.

Як писав раніше Inform.zp.ua, за добу рятувальники відкачали до Запоріжжя понад 1000 кубометрів води. 30 травня у Запоріжжі та Запорізькому районі випала двомісячна норма опадів.

Через рясні опади сталося підтоплення територій підвальних приміщень житлових будинків, складських та офісних приміщень, однієї з лікарень Запоріжжя