Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » На передовій у Запорізькій області для військових організували барбершоп. ФОТО

На передовій у Запорізькій області для військових організували барбершоп. ФОТО

На передовій у Запорізькій області для військових організували барбершоп. ФОТО

Фото: 23 отдельная бригада ОГП “Хортица” НГУ

У Запорізькій області на передовій встановили імпровізований перукарський столик та привезли кейс із усіма необхідними інструментами – так працівники індустрії краси влаштували мобільний барбершоп для нацгвардійців.

Можу сказати, що зачіска дуже впливає на настрій, почуваєшся упевнено у всьому, а коли впевнений, то і в бій не страшно йти. Дуже вдячний хлопцям-барберам, що знайшли час та можливість відвідати нам, — прокоментував військовий із позивним “Грім”.

Зараз на військових усі дивляться, беруть приклад, тож важливо виглядати на всі відсотки, — зауважив боєць із позивним “Історик”.

Фото: 23 отдельная бригада ОГП “Хортица” НГУ

Ідея організувати мобільний барбершоп на виїзді належить організаторам “Культурного десанту”. Вони розповіли, що й надалі проводитимуть такі благодійні акції.

Фото: 23 окрема бригада ОДП “Хортиця” НГУ