Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » Резонанс » У NASA зафіксували вибухи у Бердянську ФОТО

У NASA зафіксували вибухи у Бердянську ФОТО

У NASA зафіксували вибухи у Бердянську ФОТО

Скрин: NASA

Програма FIRMS NASA виявила сильний вибух і подальшу детонацію боєкомплектів, що сталися у тимчасово окупованому Бердянську 25 травня.

Ця програма поширює дані про активні пожежі майже в реальному часі за допомогою спектрорадіометрів та другого обладнання на борту супутників Aqua, Terra та JPSS-1 Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору (НАСА). Про це повідомляє Центр журналістських розслідувань.

Вибух сприйняли інструменти супутникових спостережень MODIS та VIIRS як температурну аномалію. Пожежа на місці тривала всю ніч і тривала вранці 26 травня.

Нагадаємо, крім вибухів 25 травня, пізніше ЗСУ завдали ударів по ворожих позиціях у тимчасово окупованому Бердянську. У місті зафіксовано щонайменше 5 попаданих по російських об’єктах.