Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » В Укргідрометцентрі попередили про небезпеку для Запорізької області 29 травня

В Укргідрометцентрі попередили про небезпеку для Запорізької області 29 травня

В Укргідрометцентрі попередили про небезпеку для Запорізької області 29 травня

Уровень воды в Днепре в Запорожье. Фото: Іnform.zp

29 травня через пропуск весняної повені через водосховища Дніпровського каскаду, може статися затоплення деяких територій.

Також можливе незначне затоплення низьких ділянок у низці прирічних населених пунктів Черкаської, Полтавської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Запорізької областей.

Про це попередили в Укргідрометцентрі.

Нагадаємо, жителі Запорізької області, чиє житло постраждало від російського обстрілу, почали подавати заявки на відновлення за програмою «ЄВідновлення». Навернули понад 7 тисяч мешканців регіону.