Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Як вибрати срібний перстень для жінки

Як вибрати срібний перстень для жінки

Як вибрати срібний перстень для жінки

серебряные кольца «Дорожка»

Одним із найпопулярніших дорогоцінних металів є срібло. Це не дивно, тому що з нього можна зробити практично будь-яку прикрасу. Незважаючи на привабливість срібла, аксесуари з даного металу коштують невеликі гроші.

Срібні вироби мають витончений зовнішній вигляд і чудово виглядають на жінках. Нижче в цій статті буде детально розказано про те, як вибрати срібний перстень для жінки.

Переваги срібних прикрас

Вже протягом кількох століть срібні каблучки є невід’ємним атрибутом для цілих поколінь. Цей вид прикраси не втрачає своєї актуальності і активно використовується як подарунок. Варто відзначити, що вироби зі срібла чудово взаємодіють зі шкірою людини. На сьогоднішній день на ринку представлено величезну кількість срібних каблучок, тому кожен бажаючий може знайти ідеальний варіант.

Основні критерії при виборі срібної каблучки

Найчастіше чоловіки купують вироби зі срібла як обручки. Попит на цей товар дуже великий. Тому виробники намагаються всіляко урізноманітнити модельний ряд срібних аксесуарів. Через велику кількість варіантів молоді люди можуть зіткнутися зі складністю вибору.

Щоб уникнути труднощів, при покупці каблучки необхідно враховувати такі нюанси:

  • Зовнішній вигляд аксесуарів. Срібло є актуальним матеріалом для виготовлення ювелірних виробів. Цей метал не тільки чудово виглядає, але ще й стійкий до негативних факторів. Він не тьмяніє і йому не страшна корозія. Завдяки цим позитивним якостям каблучку зі срібла можна носити, не знімаючи.
  • Якість срібла, що використовується для виготовлення аксесуарів. Деякі виробники дуже часто для виробництва каблучок використовують неякісні матеріали. Через це прикраси з часом тьмяніють, гнуться і втрачають свій зовнішній вигляд. Якщо ви хочете придбати срібне кільце, яке радуватиме вашу дружину протягом усього життя, то в першу чергу необхідно звернути увагу на якість металу. Також необхідно перевірити пробу срібла.
  • Для того, щоб кільце сиділо ідеально, необхідно враховувати розмір аксесуара. Крім цього, потрібно знати товщину та довжину безіменного пальця дівчини.

Як ви бачите, не так і багато параметрів, які варто враховувати при покупці. Головне – поставитися до вибору відповідально.

У наш час стало модним використовувати срібло як основний метал у виготовленні обручок. Він практичний, коштує дешевше, але виглядає не гірше. Ювеліри створюють справжні шедеври з таких каблучок. Обручки зі срібла можна купити або замовити практично в будь-якому магазині, вони не стануть великою весільною тратою, а сенс символу любові та сімейного щастя збережуть. Магазин “Срібна Країна” пропонує своїм клієнтам великий вибір та гарантію від виробника. Замовляючи ви додатково отримуєте фірмову коробочку для зберігання прикраси.

Срібна каблучка у подарунок

Також можна використовувати жіночу срібну каблучку як подарунок. Шикарні ювелірні вироби нікого не залишать байдужими. З їхньою допомогою можна домогтися уваги навіть найвибагливішої дами.

При виборі прикрас варто враховувати вік людини. Якщо особа ще юна, то їй ідеально підійде невелика та ніжна прикраса. Каблучка не повинна виглядати вульгарно та помітно. Ну а якщо презент буде подаватися старшій жінці, то виріб зі срібла можна підібрати солідніше. Така ювелірна прикраса має бути масивною і обов’язково з якимось дорогоцінним каменем.

Сьогодні срібло є одним із найбільш затребуваних дорогоцінних металів. Це не дивно, тому що прикраси з даного матеріалу популярні у всьому світі та вважаються ознакою гарного смаку. Тому використання срібного кільця як подарунок для жінки – це ідеальне рішення.