Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Запоріжжі з’явилося місце вшанування пам’яті загиблих українських військових. ФОТО

У Запоріжжі з’явилося місце вшанування пам’яті загиблих українських військових. ФОТО

У Запоріжжі з’явилося місце вшанування пам’яті загиблих українських військових. ФОТО

Фото: Анастасия Ракус

У Запоріжжі започаткували безстрокову акцію «Прапорець пам’яті», щоб вшанувати пам’ять загиблих українських військовослужбовців. У майбутньому на цьому місці з’явиться монумент загиблим захисникам України.

Фотографіями пам’ятного заходу поділилася Анастасія Ракус.

Памятные флажки с именами погибших военных. Фото: Анастасия Ракус
Акция в память о погибших защитниках Украины. Фото: Анастасия Ракус
Акция “Прапорець пам’яті”. Фото: Анастасия Ракус

Проект монумента було затверджено до початку повномасштабної війни, дизайн створив ветеран РУВ Андрій із позивним «Дизайнером». Таким чином він хотів ушанувати пам’ять своїх загиблих побратимів.

Встановити прапорці на згадку про загиблих воїнів може кожен охочий. Акція «Прапорець пам’яті» безстрокова та триватиме до моменту встановлення монумента.