Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » ЖКГ » Водопостачання в Запоріжжі поступово відновлюють

Водопостачання в Запоріжжі поступово відновлюють

Водопостачання в Запоріжжі поступово відновлюють

Водоснабжение в Кирилловке

У Запоріжжі сьогодні пропало водопостачання в багатьох районах міста. Протягом декількох годин подачу води повинні відновити.

Про це повідомили журналістам Inform.zp.ua у запорізькому КП “Водоканал”.

З ранку водопровідна станція не була заживлена електроенергією, через що не було тиску в системі. На даний момент електропостачання відновили. Роботи з підключення водопостачання тривають.

Комунальні служби обіцяють відновити подачу води в найближчі години.

Як писав раніше Inform.zp.ua, у Запоріжжі відновили електропостачання, яке пропало через загоряння на одному з енергооб’єктів у місті.