Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Погода у Запоріжжі цього тижня зміниться: коли буде дощ

Погода у Запоріжжі цього тижня зміниться: коли буде дощ

Погода у Запоріжжі цього тижня зміниться: коли буде дощ

Ілюстративне фото

Погода у Запоріжжі цього тижня, з 22 по 28 травня, буде мінливою. На початку тижня з великою ймовірністю очікується дощ, який протримається протягом кінця тижня.

За прогнозом синоптиків у понеділок погода у Запоріжжі буде сонячною та теплою. Температура повітря очікується в межах +23 вдень та +16 вночі.

З вівторка до суботи метеорологи прогнозують дощ. Температура у ці дні суттєво не знизиться, але підвищиться вологість та пориви вітру.

У неділю за прогнозом сонячна, місцями хмарна погода з температурою до +22 вдень та +14 вночі.

Нагадаємо, промбаза у Шевченківському районі забруднювала повітря. З’ясувалося, що на промбазі по вулиці Базовій звели кустарну піч, у якій спалювали плати та пластикові медичні відходи.