Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Кримінал » ДТП » У Запоріжжі водій збив школярку, яка переходила дорогу. ФОТО

У Запоріжжі водій збив школярку, яка переходила дорогу. ФОТО

У Запоріжжі водій збив школярку, яка переходила дорогу. ФОТО

Ілюстративне фото

19 травня близько 17:20 у смт Балабине водій легкового авто наїхав наїзд на 12-річну дівчинку, яка переходила дорогу пішохідним переходом.

Про це повідомляє Патрульна поліція Запорізької області.

ФОТО: Патрульная полиция

87-річний водій “Hyndai Accent” під час руху вулицею Миру у смт Балабине наїхав на 12-річну місцеву мешканку, яка перетинала проїжджу частину нерегульованим пішохідним переходом.

В результаті дитина отримала тілесні ушкодження. Дівчинку госпіталізували. У рамках відкритого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують причини аварії.

Водієві загрожує штраф до 85 тисяч гривень або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців. Також може загрожувати обмеження волі на строк до трьох років, з позбавлення права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Нагадаємо, що у Запоріжжі на одному з блокпостів поліцейські затримали двох учасників стрілянини. Вони відкрили вогонь по військових на одному із запорізьких ринків, внаслідок чого один із військовослужбовців отримав поранення.