Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » У Гуляйполі волонтери відкрили унікальний “Пункт незламності” (Відео)

У Гуляйполі волонтери відкрили унікальний “Пункт незламності” (Відео)

У Гуляйполі волонтери відкрили унікальний “Пункт незламності” (Відео)

Ілюстративне фото

У прифронтовому Гуляйполі команда волонтерів закінчила ремонт та облаштування “Пункту незламності”. Всередині пункту волонтери встановили пральні та сушильні машини, душові кабіни, облаштували склади медичних препаратів, їжі та води, місце для перукаря.

Про це повідомив громадський діяч Михайло Пуришев.

Облаштували склади для медицини, гігієни та продуктів, прикрасили стіни, облаштували фудкорт, підключили телевізор, загалом зробили все, щоб люди, які сюди приходитимуть, відчували себе комфортно та змогли отримати потрібну допомогу, — написав Михайло.

Нагадаємо, у прифронтовому Гуляйполі на пам’ятник Нестору Махну одягли українську вишиванку. За допомогою такої ідеї рятувальники ДСНС хотіли додати віри місцевим мешканцям та нагадати про цілісність та незалежність України.