Ми у соцмережах
INFORM.ZP.UA - це інформаційний портал та веб-сайт новин міста Запоріжжя. Кожен день ми розповідаємо головні та свіжі новини політики, економіки, культури, криміналу, подій, спорту Запоріжжя та України. Фото та відеозвіти за сьогодні. Онлайн - актуальні та останні новини Запоріжжя та Запорізької області на день. Інформація та особи Запоріжжя. INFORM.ZP.UA публікує статті запорізьких журналістів, розслідування та чесну аналітику. Ми дуже цінуємо наших читачів і відбираємо та розміщуємо для них найважливішу інформацію про події міста Запоріжжя та області.
----:--
Ми у соцмережах
Головна » Суспільство » Роботу вуличних камер в Запоріжжі може регулювати військова адміністрація

Роботу вуличних камер в Запоріжжі може регулювати військова адміністрація

Роботу вуличних камер в Запоріжжі може регулювати військова адміністрація

Камеры контроля скорости в Запорожье

У Запоріжжі можуть регулювати роботу вуличних камер військові адміністрації на місцях, щоб окупанти не могли бачити роботу української ППО в режимі онлайн.

Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ полковник Юрій Гнат під час брифінгу у медіацентрі ” Україна-Укрінформ»

Коли є робота протиповітряної оборони, коли є загроза витоку інформації, думаю, що органи військових адміністрацій підкоригують, щоб синхронізовано якось не давати ворогові можливості в режимі онлайн спостерігати за бойовою роботою наших систем ППО,-заявив прессекретар Повітряних сил.

Він додав, що онлайн-камери є не тільки в державних інститутах, а й на різних закладах: заправках, комерційних структурах тощо.

Повітряні сили неодноразово роз’яснювали і зверталися до українців з наполегливою проханням: не знімати і не викладати бойову роботу українського ППО.

Як писав раніше Inform.zp.ua, рух “жовта стрічка” опублікував карту відеокамер рашистів на тимчасово окупованих територіях України.